Loading...

PORTRET

Jouw persoonlijkheid en uitstraling in beeld brengen, als fotograaf zorg ik er met veel plezier voor. Jouw eigenheid wordt met passie en emotie vastgeld. Kies ervoor om alleen, met je partner of familie op de foto te staan. Artistiek naakt en Boudoir behoren eveneens tot onze mogelijkheden.

HUWELIJK

De mooiste dag uit jullie leven voor altijd willen herbeleven? Bij ons kunnen jullie terecht voor een volledige reportage en een sfeerreportage van het feest. Van het begin tot het einde breng ik deze bijzondere dag graag in beeld zodat jullie een blijvende herinnering hebben om op terug te kijken.

ZWANGER

Proficiat! Jullie zijn nu in verwachting van een klein wonder. Wat is er mooier dan deze zwangerschap te laten vastleggen op de gevoelige plaat. Samen met je partner en jouw bolle buik maken wij graag een hartverwarmende fotoreportage.

NEWBORN

Na lang wachten is dan eindelijk het moment aangebroken om jullie kleine wondertje in jullie armen te sluiten. Jullie kleine monstertje is nog klein en schattig. De ideale moment om jullie complete gezinnetje te laten portreteren zijdens een fotoshoot. Samen kiezen we voor de ideale setting en sfeer om een blijvende herinnering vast te leggen op foto. Wij staan garant voor een unieke lifestyle fotografie waarbij jullie gezinnetje en de kleine spruit op een perfecte manier in beeld worden gebracht.

COMMUNIE/LENTEFEEST

Kleine kindjes worden groot. Eén van de mijlpalen in het leven is de communie of het lentefeest. Wil je graag enkele leuke foto's laten maken voor de uitnodigingen of de bedankjes, twijfel dan niet. Nieuwe kleren, een frisse snit en lachen naar het vogeltje. Wij doen al de rest.

PROFESSIONEEL

Jouw bedrijf of producten op een professionele manier in beeld brengen? Wij staan klaar met onze lens om deze beelden te schieten. Het perfect in beeld brengen en het visualiseren van uw bedrijf of product wordt met de grootste zorg gedaan.